fredag 4 januari 2013

Gott Nytt År!

Ja, nu är det vår, eller åtminstone vårtermin. Sedan det blev barmark känns det dessutom som om våren verkligen är på väg. Förhoppningsvis får väl vi lite vinter till så vi får använda julklappsskidor och skridskor mm.
Just nu håller jag på att fylla vårens almanacka med olika aktiviteter för både elever och personal. Det är som vanligt svårt att få plats med allt. För elever i åk 6 blir det fler ämnesprov från och med denna termin. De första är redan i v. 6. Titta gärna under nedanstående länk för att se vilka dagar och veckor proven genomförs. Under dessa dagar/veckor beviljas ingen ledighet.
http://www.skolverket.se/prov-och-bedomning/nationella-prov/mer-om-nationella-prov/2.1180/provdatum-grundskolan-1.105497

När det gäller personalen under våren så kommer Eva Svenningsson att gå hem på föräldraledighet i början av februari. Anneli Bakker kommer att ansvara för Slöjd och Bild under vårterminen. Anneli kommer också att arbeta lite på fritids. Vi önskar Anneli välkommen tillbaks till Klockargårdsskolan!

Nu väntar vi på att eleverna ska komma den 10 januari och hoppas på en spännande och lärorik vår.
Hälsningar
Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar