onsdag 14 augusti 2013

Välkommen tillbaks till ett nytt läsår!


Jag hoppas att ni allihop haft en fin sommar med mycket bad och annat härligt. Nu närmar sig skolstarten och jag hoppas att barnen är glada och fyllda med energi inför skolstarten. Lärarna började i måndags och vi har använt veckan till olika förberedelser och fortbildning. Viktiga dagar men vi väntar förstås på våra elever. En skola utan barn är lite ödslig. Välkomna på måndag!
Under våren har jag tillsammans med personalen diskuterat hur vi på bästa sätt ska organisera grupper och lärande läsåret 2013/14.

Vi kommer att arbeta:  F-åk 2, åk 3-4 och åk 5-6. Detta ger en jämn fördelning av både elever och personal i grupperna.

Åsalie Frank är ny lärare och kommer att vara klasslärare i åk 5-6 tillsammans med Helen och Anna. Åsalie kommer även att undervisa i åk 3-4 i engelska, matematik, NO och musik.

Lotta Axelsson har sökt en annan tjänst och kommer att vara tjänstledig kommande läsår. Vikarie för henne blir Kirsten Bjerum.  Hon kommer att vara klasslärare för åk 3-4 men också undervisa i åk 5-6 i ämnena Sv och SO. Elisabeth kommer att arbeta som resurs i åk 3-4.

I F-åk 2 arbetar SigBritt, Siv-Britt och Carin som tidigare. Slöjd, Idrott och Fritids är också som tidigare.

Vi önskar de nya lärarna välkomna och hoppas att de ska trivas på Klockargårdskolan.

2 kommentarer:

  1. Tack för informationen- flera spännande nyheter, och nya människor att lära känna.

    Men hur är det med skoltiden nu i höst, skulle det inte bli längre skoldagar för de lägre klasserna pga mer matematik...eller är det bara något jag drömt???

    SvaraRadera
  2. Regeringens beslut om utökad matematik gör att åk 3 får längre skoldag en dag i veckan. För Klockargårdsskolans 3:or innebär det onsdag.

    SvaraRadera